Torpil de işe yaramadı!



ATP sıralamasında Nadal'ın ardından 2. sırada olmasına rağmen Wimbledon rejisinin kendi statüsünü uyguladığını açıklamasıyla turnuvaya 1 numaralı seri başı olarak başlayan Roger Federer çeyrek finalde yine havlu attı. 20 gün önce de Roland Garros'ta yine çeyrek finalde elenen Federer'e Wimbledon rejisinin motivasyonu da işe yaramadı anlaşılan. Çeyrek Final takıntısının yanında bir de Tomas Berdych takıntısı da başlayabilir Federer'de. Öyle ki bu yıl Miami'de de karşılaşan ikilinin mücadelesinden galip ayrılan yine Berdych olmuştu. 25 yaşındaki Çek tenisçi çok fazla zorlanmadan Federer'i 3-1'lik skorla alt etmeyi başardı.

İlk seti 6-4 kazanan Berdych, ikinci sette Federer'e 6-3 mağlup oldu. Federer'in kendine geldiğini sanmıştım ki tam tersi oldu. 3. seti 6-1 gibi bir çok rahat bir skorla kazandı Berdych. Son sette Federer biraz zorlasa da yine de servisini kırdırmaktan kurtulamadı. Son oyunda rakibinin servisini kırmak üzereyken yaptığı basit hata oyunu ve maçı Berdych' e verdirdi.

Şimdi Federer'in tek isteği Nadal'ın maç kaybetmesi olacak sanırım. Belki de Berdych finalde Nadal'ı da eler. Kim bilir...?

"Not: Ertuğrul Yılmaz'a yazı için teşekkürler""

Yorumlar

Popüler Yayınlar