Barcelona Gündemi


Cesc Fabregas müzakereleri yeniden alevleniyor. Rossell son teklif için Salı günü Arsenal ile temaslarda bulunacak. Rossell çılgın bir adam değil, çünkü çok yüksek bedeller ödemek istemiyor. Nakit sıkıntısı birazda gözünü korkutuyor. Wenger ise Barcelona'nın bu yıldırma politikasından vazgeçmesini istiyor. Fabregas'ı kim bırakmak ister ki? Henry son açıklamasında bir Arsenal efsanesi olarak Fabregas'ın her ne kadar o formayı giymesini istesede kalması gerektiğini söylemiş. Futbol duyguları içerisinde barındıran bir oyun. Gitmek isteyeni zorla tutamazsınız. Mutlaka sorunlar olabilir. Burada mutlak olan şu: Fabregas bir gün mutlaka o formayı tekrar sırtına geçirecek. Sorun ise ne zaman giyeceği? Barcelona biraz daha risk alırsa bu sene onu İspanya'da izleyebiliriz. Wenger o boşluğu dolduracak potansiyele sahip bir teknik adam. Fakat yine de büyük eksiklik hissettireceği kesin. Fabregas çok iyi bir sezon geçirdi ve toplanan bunca puanda büyük katkısı oldu. Artık gerisini Wenger düşünsün.

Benim aslında tam olarak düşündüğüm transfer Mascherano. İspanya basınında bir kaç haber çıkmasına rağmen resmi bir girişim olmadığı görünüyor. Yaya Toure'nin satılmasının ardından o bölgede alternatif sayısı azaldı. Koca bir sezonu Keita & Busquets'e bırakamazsınız. Marquez Meksika'da o bölgenin adamı olabilir ama Barcelona'da o iş olmaz. Mas gibi tecrübeli, hırslı bir adam Barcelona'nın dolabı tekrar montaj etmek için ihtiyacı olduğu dübeldir.


Yukarıdaki fotoğraf ise Messi ve Deco'nun takımının sokak çocukları için düzenlediği yardım maçından. Maç Brezilya'da oynanmış. Sylvinho, Vampeta, Roberto Rivelino, Amaral, Amoroso ve Kolombiyalı Freddy Rincon gibi isimlerde yer aldı. Ronaldo Nazaria'yı da çağırmışlar fakat sakatlığından ötürü oynayamamış. Fakat Messi pes etmemiş ve çaresini bulmuş, Ronaldo ile görüşmüş. Onu yenmeyi başarmış fakat futbol değil, Masa Tenisi'nde! :)

Yorumlar

Popüler Yayınlar