Liverpool 1-1 Arsenal



Geçen sezon Arshavin'in 4 şutuyla sarsılan Anfield, bu sefer Reina'nın inanılmaz hatasına kurban gitti. Arsenal Ocak ayından beri 10 kişi kalan takımlara karşı kazanamazken, Joe Cole forma giydiği ilk lig maçında atıldı. Kırmızı yakıştı dedik, nazar değdi... :)

İlginçtir Joe Cole atılmadan önce Arsenal fena oynamıyordu. Ama Ngog ile buldukları golden sonra Liverpool daha yürekli oynadı ve üstüne pozisyonlar buldu. Psikolojik savaş verdiler sahada. Arsenal'ın bir başka sorunu forvette pivot özellikli santrfor kullanamaması. Chamakh gezgin forvet özelliğine sahip bir oyuncu değil. Arsenal felsefesine ters. Onlar pas futbulunu severler, Chamakh havadan gelen toplara kafa vurmayı. Eğer devamlı oynarsa Ibra'nın geçen sezon Barcelona'da yaşadığı sıkıntıları yaşayabilir...

Liverpool'u ön eleme maçlarında çok beğenmiştim. Bugün onlar için ölçü olacaktı. Hodgson ilk lig sınavını verdi. Değişikleri iyiydi. Takıma sihirli elleri değecek ama bu kadroya değecek mi zamanla göreceğiz. Torres oyuna girdikten sonra çok istekliydi. Trabzonspor maçı öncesi form tutarsa işleri var. Anfield'da her sene Liverpool - Arsenal maçları acayip oluyor. Birileri damga vurmayı başarıyor. Bugün Reina oldu. Mascherano'nun bugünün 11'inde yer alması Barcelona için bir son artık. Çok istedik, olmadı. Yalnız saçlar uzayınca Arda Sıradakiler'de Saffet'e dönmüş o keskin gözler. Git bi traş ol adamım!

Yorumlar

Popüler Yayınlar