Forza Horizon 4 Uygun Fiyatlarla Steam'de! Paket Farkları Neler?


İngiltere merkezli Playground Games tarafından üretilen ve ilk defa 2018'in Ekim ayında Microsoft Stüdyoları'nda yayınlanan Forza Horizon 4 sahip olduğu üç farklı paketle (Standard, Delux, Ultimate) Steam'e geldi.

Yerel fiyatlandırma uygulanarak satışa çıkarılan Forza Horizon 4 Türk oyuncular tarafından satın alınıyor. Ancak satın alım aşamasında paket farklılığı dikkat çekiyor. FH4'ün dosya boyutu 88.8 GB.

Hangi Paket Satın Alınmalı?

Eğer Forza Horizon'un Standard sürümünü satın almak isterseniz 92 ₺ ödemeniz gerekiyor. Bu sürüm aynı zamanda Xbox Game Pass'in PC versiyonunda da oynanabiliyor. Aylık ücreti 29,99 ₺ olan Xbox Game Pass ile yalnızca Forza Horizon 4 değil, yüzlerce oyuna erişim imkanınız oluyor. Bu nedenle Standard sürüm satın almak aslında pek de mantıklı değil. Çünkü ödeyeceğiniz 92 ₺'lik tutarla üç aylık Xbox Game Pass üyeliğine sahip olabilir ve Forza Horizon'un yanı sıra pek çok oyuna erişim imkanı bulabilirsiniz. Bunlardan en popüler olanları Dirt 5, Wreckfest, Sea of Thieves, Football Menager 2021, Age of Empires I-II-III gibi oyunlar. Tercih sizin!

Sürümler Arasında Ne Fark Var?

Forza Horizon 4'ün Ultimate sürümünü satın aldığınızda farklı DLC'lere erişim imkanınız doğuyor. Bu DLC'ler içerisinde Best of Bond Araç Paketi, VIP, Servet Adası, Lego Hız Şampiyonları modları mevcut. Bu modlarda oyununuza yeni araçlar ve haritalar ekleniyor. En az 10 farklı araç portföyünüze ekleniyor. Oyunun geliştiricileri normal sürüş modunda sıkıldığınızda farklı aktiviteler yapabilmeniz için bu DLC'leri geliştiriyor ve bunları ayrı bir paket halinde kullanıcıya sunuyor.


Oyunu Steam üzerinden satın almak için tıklayın.

Yorumlar

Popüler Yayınlar