Ne söylememi istersiniz?

Ne söyleyeyim ben şimdi? Bir aydır süren şu, tırnak içinde belirtiyorum, "can sıkıcı" muhabbetten sıkıldım artık. Aziz Efendi hastaneye, adliyeye, hastaneye... Hepsi de bir saatlik aralıklarla, bu mu yani? Bir ay oldu neredeyse, sıkıldım cidden artık. Ne söyleyeceğim ben şimdi?

Adamlar maçları almış, savcı diyor delil var, emniyet diyor delil var, nerede abi? Niye oyalıyorsunuz bu işleri? 18 kulüp bir araya gelmiş de, düşmesin kararı almış da, istemiyorlarmış da, niye yahu? Çok mu meraklısınız emeğinizin çalınmasına?

Ya Ünal Başkan, sen neyden korktun? Daha yenisin bu işlerde, sen neyin korkusuyla sessiz kalamadın, sessiz kalamadın diyorum çünkü konuştukların o kadar sahteydi ki sessiz kalmak daha iyiydi bana göre. Ne söylememi istersiniz cidden? Federasyon doğru mu yaptı? Yok, sıkıldım artık, cidden sıkıldım. Şikeci damgasıyla bilmem kaç kulüp başkanı gözaltına alınıyor, federasyon başkanı giriyor, çalışanları giriyor, o giriyor bu giriyor, nerede abi beklenen karar?

Fenerbahçe hiç mi bir şey yapmadı? Tedbirli de mi bırakamıyorsunuz? Söyleyin abi, kararı erteledik deyin, tescillenmedi deyin, askıya aldık deyin, bir şey deyin yahu, bu ne abi? Şampiyonlar Ligi'ne gidecekmiş de, bilmem neymiş de. Niye yahu, bu adamlar sezonun başlamasına bir ay kala düşürülürse yerine takım gelmeyecek mi? Gelecek takım nasıl lige hazırlanacak 1 ayda? Ne yapıyorsunuz arkadaş siz ya, delil yokmuş, kanıt yokmuş. İsteyin o zaman, başkana göz dağı verin, bu ne yahu?

Ne söylememi istersiniz? Resimsiz bir yazı, anlamsız cümlelerle dolu, bomboş bir yazı. Rahatladım ama, bir saattir nereye küfretsem diye beklerken rahatladım. Bırakın fanatikliği de açık konuşun, Fenerbahçe'liler bu lekeden nasıl kurtulacak? Düşmeyince çok mu iyi olacak? Gülmeye de başladım, sinirden. Yazıklar olsun, tek söylemek istediğim bu aslında, YAZIKLAR OLSUN!

Yorumlar

Adsız dedi ki…
ne lekesinden bahsediyorsun hocam sen hakım mısın savcı mısın. delil mi var elinde. medyanın köpeği olmayın bu kdr. git ağla
Sertaç Murat dedi ki…
He tamam, bu kadar şey yalan, delilsiz adamlar metrise gönderiliyor, her şey yanlış, medya yanlış, bir tek federasyon biliyor doğruları değil mi? Tedbir denen bir şey var, bu kadar söylentiden sonra neye güvenerek onaylıyorlar bu kararları?

Ağlayan da siz olun, ben değil.
Dejan dedi ki…
Federasyon kesinlikle doğrusunu yaptı. Polis (Emniyet Müdürlüğü) kovuşturma yapacak delil bulmuş olabilir ve bu mahkemece delil olarak görülmemiş dahi olabilir. Savcı iddia makamıdır, hakim soruşturulacak bir şey olduğuna karar verebilir. Ama mahkumiyet olmadan, adamlara deliller sunulmadan federasyonun fazla yapabileceği bir şey yok.

Kulüp zararı milyar dolar çıkacak. Eğer bu davadan (sadece) kulüp olarak Fenerbahçe cezalı çıkarsa bu tazminatı ödeyebilir mi federasyon? Ben demiyorum ki Fenerbahçe yapmaz öyle şey. Paranın olduğu yerde yozlaşma olur, normaldir. Fakat sadece suç örgütünden ceza alırlarsa yöneticiler ve şike kanıtlamazsa federasyon meşruiyetini bile kaybeder o tazminat yükünde. (maddi ve manevi) Doğru yaptılar bana sorarsanız.

Popüler Yayınlar