Tek başına dip savaşı verirken çektiğin acı, bizim acımızdır!

Dip nedir biliyor musunuz?

Dip vazgeçmek ve vazgeçmemek arasındaki ince çizgidir.
Dip orada olduğunu bilmektir.
Dip orada olmanızın sebebidir.
Dip cesurca var olan gücünüzle öbür tarafa ulaşmaktır!

Milan Baros verdiği dip savaşını kazandı. Öbür tarafa ulaştı! Attığı 2 gol siktir edin, bundan öncekileri de. Takımı da siktir edin, yönetimi de. Milan Baros dip savaşını kazandı beyler, işte buna sevinin sadece. Takımın başka oyuncuları parasının ne zaman yatacağını düşünürken Milan Baros takımın geride olduğunu farketti. O bitmek bilmeyen ciğerleriyle topa doğru koşarken arka adalesi çekti. O acı nedir biliyor musunuz? O acı bizim acımızdır. Buzu koyduktan sonra ayağa kalktı ve yürümeye başladı ya, gözlerim doldu anasını satayım. Maçı topluluk içinde izlerken gözlerimin dolduğunu görmesinler diye gözyaşımı silmeye çalıştım. Bir insan dip savaşını kazandığında neyi başarır biliyor musunuz? O an dünyanın en iyisi olmayı başarmıştır. Teşekkürler Milan Baros.

Yorumlar

Tamer dedi ki…
Herkesin mi gözü doldu anlamadım lan ben. Benim de dolmuştu, Sertaç'ın da dolmuş.

Naptın lan bize Milan ?
Hakan Özkan dedi ki…
Bizim gibi onunda gözleri yaşardı çıkarken :(
Shibi dedi ki…
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Black Pearl dedi ki…
Milan Baros galatasarayda olmasa halimiz husran. Haftaya oynayabilse diye dua ediyorum. Zaten yenilecegimiz kesin ama bari bir, iki gol atabilelim.
sertac22 dedi ki…
mac boksör yere düşünce değil yerden kalkamayınca bitermiş bu takım neleri atlattı bu ne ki kimse bjk nin son şampiyonluğunu unutmasın kimsenin beğenmediği o takım nereden uzanmıştı şampiyonluğa. bize yakışan bu aslanlara sahip çıkmaktır bugün çünkü biz iyi gün dostu değiliz hiç olmadık futbolcumuzu dövmedik saldırmadık ailesine küfür etmedik bunlar başkalarına yakışan şeyler lütfen biraz sabır arkadaşlar...

Popüler Yayınlar