Kartalspor

Kartalspor altyapısı özellikle Servet Çetin, Volkan Demirel ve şuan Bank Asya'da bulunan Burak Akdiş gibi çıkardığı oyuncularla tanınır. Kartalspor ülkemizde altyapıya önem veren 10 değerli takımdan biridir.

Şuan Kartalspor'u Galatasaray'ın efsanesi Ergün Penbe çalıştırmaktadır. Ayrıca yakın zamanda Ergün Penbe'nn yardımcısı Ali Asım Balkaya ile yollar ayrılmıştır. 2007 yılında TFF 1.Lige çıkan Kartalspor'un üçüncü senesini geçirdiği bu ligde en dikkat çekici özelliği istikrarını koruyamaması. İlk haftalarda topladıkları puanlarla "Lige yükselebilir mi?" gibi sorular sorulsa da, bunlar sadece laf arasında kalıyor. Kartalspor'un bu süreçte çok kötü bir yönetime sahip olduğunu da eklemek gerek. Bu düşüşlerin diğer sebebi de kümede kalmayı garantiledikten sonra kulüp içerisinde masa altı işlerinin dönmesi.

İki sene önce takımın iki yıldız forveti Yaser Yıldız ve İskender Alın'ı 1.lige gönderen Kartalspor her sene bir yapılanma içerisine giriyor ve takımı gençleştiriyor. Bu yıl en dikkat çeken isim Galatasaray'dan kiralanan Erhan Şentürk.

Yorumlar

Popüler Yayınlar