Misimovic'in Sport1'e verdiği röportaj

Bugün bir kaç basında Sport1'den alıntı yapılarak Misimovic'in demeçlerine yer verilmiş. Sayfayı Alman arkadaşımın yardımıyla çeviriyorum.

Sport1: Sayın Misimovic, stresli günleri geride bıraktınız. Şimdi herşey için mutlu musunuz?
Misimovic: Her halükârda, mutluyum çünkü eninde sonunda bir çok ileri-geri zamanlar oldu. Sonuçta dileğimdi ama gerçek oldu.

Sport1: Senin hakkında pek çok söylenti vardı. Schalke ile tam olarak nasıl gitti?
Misimovic: Detaylarda, şimdi gitmek istemezdim. Tabi ki Schalke'ye gitmeyi düşünebilirdim ve çok ilginç olurdu fakat olmamalıydı ve bu bölüm benim için kapandı.

Sport1: Onlara yoksun güvenin Wolfsburg'un davranışları hayal kırıklığı olduğu için miydi?
Misimovic: Onların durumu açıktı: Yerime koyabileceklerini bulursa, ben gidecektim. Ben tabii erken olmasını isterdim. Hepsi çok uzun ve kafalarda çizilmişti. Bütün ilgili herşey kesinlikle kolay olmadı.

Sport1: Bu yüzden sen zaten bu yıl başından beri onlara gitmek istediğini söylemiştin. Bu sadece Diego'nun geldiği zamana dayalı bir konuşma değildi?
Misimovic: Kulüp her zaman dürüst fikirlerimi biliyordu. Söylediğin gibi onlar gerçekten yeni oyuncular istemiyordu. Eğer gitmek istersem, onlar etrafına bakacaktı. -ve öyle oluyor-

Sport1: Wolfsburg tam bir geleneksel futbol şehri değildi, şimdi İstanbul'da oynuyorsun, sıcak kanlı taraftarların büyük kulübü desteklediği yerde. Atmosfer ile ilgili kesin birşeyler gözlemlediniz mi? hoşgeldin nasıldı?
Misimovic: İnsanlar çok fanatik ve gün boyunca futbol ile yaşıyorlar. Bu büyük bir fark ve büyük bir neden. Hoşgeldin için ben oldukça sessiz ve kırsal bir şehir istedim.

Sport1: Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzaladın. Lige yeniden dönmeyi düşünebilir misin?
Misimovic: Çok şey düşünemiyorum ve ayrıca henüz konuşmak gereksiz. Ben sadece yeni birşeye başladım ve 4 yıl için imzaladım. Hatta diğer şeyler hakkında konuşmayacağız.

Sport1: Galatasaray ile hedefin ne? Takım bu sezon uluslararası platformda bulunmayacak...
Misimovic: Eğer böyle geleneksel bir kulübe gidersem, sadece şampiyonluğu sayarım. Takım iyi başlamadı ama eminim kupalar için başarabiliriz.


***
Htspor ise habere "Misimovic'ten şok sözler" olarak başlamış ve röportaj içeriği şu şekilde verilmiş: “Aslında Schalke’ye gitmek isterdim ama olmadı. Yapacak bir şey yok” Misimovic yukarıda gördüğünüz gibi kesinlikle böyle bir ifade kullanmadı. Sadece Schalke'ye gitmeyi "ilginç olabilirdi" olarak değerlendirdi. Güzide basınımız bu kısımdan yararlanarak hemen işe koyuldu tabi!

Yorumlar

Hakan Özkan dedi ki…
İsteyen istediğini yazsın, onlara kanıp futbolcularına kızan cahil insanların kulübüne katacağı hiçbirşey yok, kahvehanelerde kendi kendilerine konuşup zaman geçirirler sedece.. Bizim işimiz onlarla değil..

Popüler Yayınlar