İki veda daha; Marcelo Carrusca ve Leo Franco

İki oyuncumuzla daha yolları ayırdık böylece. Carrusca zaten kiralık olarak her sene bir yerlere gönderiliyordu, pek sorun olmuyordu fakat Leo Franco olayı tam bir bilmece gibi olmuştu artık. Sezon sonuna doğru sözleşmesi feshedildi açıklamasına rağmen çıkan bazı sorunlar onu takımda tutmuş hatta kampa dahi katılmıştı. Şimdi ise temelli kurtulduk diyebiliriz. Verdikleri hizmetler için teşekkür etmekten öteye gitmez söyleyeceklerimiz.

Carrusca'nın geldiğinde gelecek vaadediyor olması beni çok ümitlendirmişti, tıpkı Leo'nun tecrübeli bir kaleci olmasının beni ümitlendirdiği gibi. Fakat Carrusca; güçsüzlüğü, zayıflığı, fiziksel yetersizliği her ne derseniz deyin bu tür sebeplerden oynatılmadı. Şans verilen maçlarda iyi görüntüler çizdiği de oldu ama Galatasaray'ın aradığı genç yetenek değildi, bu kesin. Futbol yeteneği olarak iyi bir kapasitesi var fakat kendini geliştirmekten aciz hali onu bu noktaya kadar getirdi. Her yıl bir yerlerde kiralık olarak futbol oynuyor olması onu bedeviden bahstsız kıldı. Şimdi ise kulübümüzle bağı tamamen kesildi. Artık yeni bir sözleşme ve yeni bir futbol kariyeri var önünde. Umarım başarılı olur.

Leo için ise söyleyecek çok fazla söze gerek yok, futbol kariyerinde hiçbir zaman bonservis ücreti ödenmemiş bir isim. Her gittiği takıma, hatta ayrılıp döndüğü A. Madrid'e bile, bonservis ücreti ödenmeden transfer oldu. Böyle bir kaleci yine aynı tarifeyle kulüpten ayrılıyor. Ona da başarılar dilemekten başka çaremiz yok.

Yorumlar

Popüler Yayınlar