Uğur Uçar



Resmi site Uğur Uçar'ın Ankaragücü'ne transferi için görüşmelere başlandığını açıklamış. Bu da Adnan Sezgin'den sonra moda mı oldu ne?! Galatasaraylıların küçük kaptanı Uğur Uçar'ın yuvadan erken kopması veya koparılmaya çalışılması beni gerçekten üzdü. Kalli döneminde gösterdiği çıkış sonrası Batista'nın ayağını eline verdiği ya da bir başka deyişle o sahada futbol oynanmasına izin verenlerin kurbanı olan Uğur Uçar 1 yıllık aradan sonra Rijkaard dönemi ile tekrar Galatasaray formasına kavuşmuş fakat tam olarak bekleneni verememişti. 1 yıl top oynayamayan bir futbolcudan maximum verim almak zaten imkânsız bir şey. Takımda gönderilmesi gereken daha vasat oyuncular varken neden Uğur? sorusu geliyor aklıma. Ama bir yandan takımda Neill, Ali Turan ve o mevkinin as'ı Sabri olduğunu da aklıma getiriyorum. Yani alternatif çok. Ankaragücü iyi teklif yapmış olmalı.

Uğur Uçar'ın dizinin ameliyattan 5 ay sonraki hali

Bu sene tribünde Uğur ile ilgili unutamadığım anım da oldu. Elano sağ taraftaki boşluğu iyi gördü ve topu Uğur'un ayağının içine oturttu. Uğur biraz sürdü ve çok kötü bir ortayla topu alakasız bir yere gönderdi. Ondan sonra hemen çaprazımdaki ağabey ayağa kalkarak; "Abi Sabri'yi düzelttik şimdi de Uğur bozuldu" diye çıkıştı. Beni bir tebessüm aldı, o gün Uğur Harry Kewell'a asist yaparak belkide biraz olsun o kişiyi utandırdı. Rijkaard ise maçtan sonra "Uğur'un iyi performans sergilediğini düşünüyorum. Bir de güzel asist yaptı" dedi.

Uğur bu sezon bir kaç maçta ters ayaklı olmasına rağmen sol bekte de görev almıştı. Giderse tabii üzüleceğiz, belki bir aksilik olur ve anlaşamazlar. Uğur bizimle kalır. Olmaz mı?

Yorumlar

Popüler Yayınlar