Elano Blumer



Yaptığı koşu ve nefis temiz dokunuşu ile Dünya Kupası'nda 2 gol 1 asist istatistiğini yakaladı üstad. Fildişi'nin 3-0'dan sonra oyunu çirkinleştireceği belliydi ve öyle de oldu. Elano sedyeyle oyunu terketmek zorunda kaldı. Elano'nun bu golünden sonra "1 milyon daha arttı" diye sevinen tüccar kafalı taraftar yine dolanmakta ortalarda. Bence bu hesabı yapmadan önce "Adam ön direğe koşuyor abi" demek lazım ve bunu neden Galatasaray'da gösteremiyor diye düşünmek lazım. Bir takım oyuncusu olduğunu defalarca gösterdi o. Hala ondan Robinho gibi topla oynamasını bekleyenler aslında yanlış beklenti içinde olduğunun farkında değiller.

Maçtan sonra 20 dakika Brezilyalı ve Galatasaraylı Elano'yu tartışan Ntvspor yorumcularınada değinmek lazım. Sergen'in "Elano bu kadar çok konuşalacak bir oyuncu değil" demesi bence kendisiyle birebir orantılı. Çünkü Sergen'de çok konuşulan bir oyuncuydu. Anladınız siz onu. Fakat Elano'yu 1 sene içerisinde çözmeyi başaran Rıdvan Dilmen'i tebrik etmek gerek. İyi noktalara temas etti. Mesela Elano'nun yedeğinin Barcelonalı olmasını hatırlatmak gibi. Elano'nun takım oyuncusu olduğunu belirtmek gibi.

Bu arada umarım sakatlığı ciddi değildir, çünkü o Brezilya için çok önemli bir oyuncu. Elano'dan sonra Kaka'yı da kaybettiler fakat gruptan çıkmayı garantiledikleri için bu pekte sorun olmayacaktır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar