Onlarsız Galatasaray (...)



Onlarsız Galatasaray zevk vermedi. 10.haftada sakatlandı Baros. Kewell ise Orduspor maçında sakatlanmıştı. Ligin ilk 6 haftalık kısmına fırtına gibi girdi Galatasaray. Goller, pozisyonlar ve oynanan futbol inanılmaz keyif veriyordu. Taraftar umutlu, güven ise sonsuz. Fenerbahçe maçında tarak kemiği kırıldı Baros'un. Galatasaray'a hem oyun hem de skor anlamında inanılmaz gerilme oldu. İşte oynanan maçlar;

Galatasaray 2-0 Sivasspor
Diyarbakırspor 1-2 Galatasaray
Galatasaray 1-1 Manisaspor
Bursaspor 1-0 Galatasaray
Galatasaray 1-1 İstanbul BB
Antalyaspor 2-3 Galatasaray
Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği
Galatasaray 1-0 Gaziantepspor
Denizlispor 1-2 Galatasaray
Kayserispor 0-0 Galatasaray
Galatasaray 3-0 Ankaraspor (Hükmen)

Ziraat Türkyie kupası maçları haricinde alınan sonuçlar. Kazanılan maçlardan sadece Sivasspor müsabakası 2 farklı sonra ermiş. Galatasaray Baros'suz en fazla 3 gol atabilmiş. Birde Ankaraspor. Pardon o maç hükmendi. İyi futbol oynanan maçlar elle tutular derece az. Sivas, Gençlerbirliği, Gaziantepspor ve Kayserispor'a karşı oynanan futbol güzeldi. Fakat sene başındaki o futbolu asla yakalayamadı.

Neydi iyi futbol? Sadece yetenekmiydi? Kesinlikle hayır. Baros hırs, Kewell ruhtu. Önce hırs gitti, sonra ruh kayboldu. Biz özledik. Kewell'ın sevimli sempatik yüzüyle hakeme itiraz etmesini. Golünü attıktan sonra bayrak direğine gelip Daddy Cool şarkısının çalınmasını. Baros'un hırsını, rakip savunmanın soluk borusunun tecavüz etmesini özlemiştik. Şimdi onlar döndü, bir kaç maç daha kaçıracaklar ama onlarla birlikte takıma gelecek ruh, kazanma hırsı, futbol ve sonuçlar Galatasaray'ı başarıya götürecek.

Yorumlar

Popüler Yayınlar